Mosskov Pavillonen en hjertesag for mennesker og fester året rundt.

 

SELSKABS MENUER 

For bestilling af Selskabs menuer i separat selskabslokale kræves minimum 20 fuldt betalende gæster.

Alle menuforslag er givet med baggrund i at I får samme menu - både vådt og tørt.

 Klik her for at bestille vores Selskabskort til større selskaber

 

 

SELSKABSMENUER TIL MINDRE FROKOST SELSKABER

- fra 12 - 20 kuverter.

 

Vores hyggelige lokaler er indrettet med nordisk æstetik og respekt for romantikken Mosskovpavillonen er født med. I disse rammer er vi stolte af at kunne tilbyde dig at holde din fest.
Vi dækker op med smukt hvidt service og høje glas på stilfulde dækkeservietter og pynter op med vilde blomster i vaser.
Vores køkken har rødder i det Danske, hvor vi krydrer det traditionelle køkken med spiselige emner fra skoven.
Vi arbejder fremadrettet på at anvende lokale råvarer og hente de friske krydderurter fra vores lille skovhave.

 

Gennem året sammensætter vi en menu hvor sæsonens råvarer er i højsæde.

 

 

SOMMERENS MENU


FORRET
Anrettes på tallerken
Knasende sprøde hvide asparges - Bornholmske rejer -rørt mayo med lakseørredrogn i æblevinaigrette og rød skovsyre.


HOVEDRET


Anrettes på tallerken og der tilbydes 2. gang.
Mørbrad af økologisk ”Gad Gris”, rullet med krydderbacon og pot puri af krydderurter – skysauce med ramsløg sauteret sommergrønt og smørsauterede nye kartofler med persille.

 

DESSERT


Anrettes på tallerken.
Rå jordbærgrød med vaniljeis, makronfløde, krystalliseret ”Mos” og grøn skovsyre.


Pris pr. kuvert kr. 328,-
Kaffe efter gåtur kan arrangeres.
----------------

 

TRADITIONEL DANSK FROKOST

 

Vi anretter maden i skåle og på fade.
1. servering.


Marineret sild i dild creme med smilende æg, kapers og rødløg.
Hjemmepaneret rødspættefilet, landet i Hirtshals, med grov remulade – citronperler og krydderurtebuket.
Røget Færøsk laks med lun spinatsouffle og grønne asparges.
2. servering.


Hjemmelavet leverpostej med svampe, sprød bacon og surt.
Hjemmestegte frikadeller med marineret spidskålssalat, søde tranebær og valnødder.
Tartelet med høns i asparges.
Pris pr. kuvert kr. 298,-
Kaffe efter gåtur kan arrangeres.

 

 

SAMMENSÆT DIN SELSKABSMENU

 

Forret serveres på tallerken.
FORRET
Sommer asparges
Knasende sprøde hvide asparges - Bornholmske rejer - rørt mayo med lakseørredrogn i æblevinaigrette og rød skovsyre.


eller


Ren Laks
Færøsk laks i tynde skiver, bagt med ramsløg olie- syltede tomater - bøgehatte og krydderurt buket.


HOVEDRETTER
Hovedretten serveres på tallerken og tilbydes 2. gang.
Forårs tærte med krydder bacon.
Tærte med spinat og forårsløg - marinerede søde tomater i ramsløgsolie - sprødstegt krydderbacon - ristede pinjekerner og marinerede salater


eller


Rokkedahl kylling i sprød butterdej.
Ragout med øko kylling – sommergulerødder - grønne ærter – hvide og grønne asparges – krydderurt buket og asparges chips.


eller


Mørbrad af glad øko gris.
Medaljon af gris - syltede bøgehatte - honningbagte æbler/brændte løg – svampemayo - morkel ”støv” og skovsyre.

 

DESSERT
Dessert anrettes på tallerken.
Sommerens røde bær.
Rå jordbærgrød med vaniljeis, makronfløde, krystalliseret ”Mos” og grøn skovsyre.


eller


Chokolade brownie
Husets chokolade brownie med karamelis, friske bær og sprød salt karamel.

 

 

2 Retter - pris pr. kuvert kr. 268,-
3 Retter - pris pr. kuvert kr. 318,-
Kaffe efter gåtur kan arrangeres.

 

VILKÅR
Menuen kan bestilles v. min. 12 fuldt betalende gæster, hvor alle i selskabet spiser samme menu.
Menuerne er faste og kan ikke ændres.
Personalet kan informere om allergener i maden.
Børn u/3 år går med deres forældre u/b