A LA CARTE
FROKOST
Serveres fra 3.4.2025 - fra kl.12 - 16.
Reje cocktail
148,-
Luksusrejer - forårssalater - sprød agurk - friske asparges - søde ærter – urtecreme - citron - salturt Serveres med surdejsbrød og pisket smør "TAVLERET RET - APRIL"
Klassisk grydestegt kylling
198,-
Grydestegt kylling - hvide kartofler, kyllingesovs - hjemmelavet agurkesalat - rabarberkompot. "TAVLE RET: APRIL"
Carpaccio af stegt kalv med ramsløgspesto
188
Tynde skiver af kalveculotte - forårssalater - ramsløgspesto - saltede mandler - syltede rødløg - tomat - sprøde kapers -
Surdejsbrød og smør.
(Kold ret) (Glutenfri)
Pavillonens stjerneskud
238,-
Friteret Skærisingfilet på rugbrød med urtecreme - rejer - halehængt røget laks - friske grønne asparges og citron.
Mosskovpavillonens anretning
248,-
Marineret sild - urtecreme’- kapers - rødløg
Friteret skærising filet - mayonnaise - citron - tomat og dild
Stegt kalveculotte - remoulade - løgmarmelade - surt
Tartelet med hønsekød i aspargescreme – frisk tomat - krydderurter
Rugbrød, surdejsbrød og smør.
Skærising m. rugbrød
128,-
Friteret skærising filet - remoulade - citron - tomat - dild - rugbrød og smør. "MINDRE RET"
Tarteletter
108,-
2 tarteletter m. høns i asparges og krydderurter. "MINDRE RET"
Ledigt bord?
Klik herFor at se om der er ledigt den ønskede dag
Vi har åben året rundt .. med lidt pauser 😉
Åbningstider | |
---|---|
I dag | Lukket |
Tirsdag d. 1. april | Lukket |
Onsdag d. 2. april | Lukket |
Torsdag d. 3. april | 10:00-17:00 |
Fredag d. 4. april | 10:00-17:00 |
Lørdag d. 5. april | 10:00-17:00 |
Søndag d. 6. april | 10:00-17:00 |
Mandag d. 7. april | Lukket |
Tirsdag d. 8. april | Lukket |
Onsdag d. 9. april | Lukket |
Torsdag d. 10. april | 10:00-17:00 |
Fredag d. 11. april | 10:00-17:00 |
Lørdag d. 12. april | 10:00-17:00 |
Søndag d. 13. april | 10:00-17:00 |
Mandag d. 14. april | Lukket |