A LA CARTE
HUSK:
Hvis du vil være sikker skal du bestille bord senest 3 dage før arrangementet.
Tema aftener
Fra kl. 18 - 22.
MORTENS AFTEN 10/11
358,-
FORRET: Røget andebryst i friteret Filodej fyldt med syltede svedsker og havtorn; HOVEDRET: Klassisk Andesteg med rigeligt Andesovs, hvide kartofler, brunede kartofler, franske kartofler hjemmelavet rødkål, bagt æble og ribsgele; DESSERT: Bagt æblekage med nødder og sprød karamel serveret med vaniljeis
Tema Aften Julemenu 20/11
298,-
FISKE TALLERKEN : Marineret sild med Æble/karrysalat, løg og kapers; Bagte sild i tomat; Stegt rødspættefilet med remulade og citron; Rejer med mayonnaise; Røget færøsk laks med spinatcreme. SERVERING I SKÅLE OG PÅ FADE: Tartellet med høns i asparges; Juleleverpostej med bacon og surt;. Hamburgryg med brunede kartofler, grønlangkål, sennep og rødbeder; Ribbensteg med husets rødkål. DESSERT TALLERKEN: Ris a la’ mande’ med kirsebær sovs og mandler; Nøddesmåkager; Chokolade trøffel; Brød og smør.
Tema Aften Julemenu 18/12
298,-
FISKE TALLERKEN : Marineret sild med Æble/karrysalat, løg og kapers; Bagte sild i tomat; Stegt rødspættefilet med remulade og citron; Rejer med mayonnaise; Røget færøsk laks med spinatcreme. SERVERING I SKÅLE OG PÅ FADE: Tartellet med høns i asparges; Juleleverpostej med bacon og surt;. Hamburgryg med brunede kartofler, grønlangkål, sennep og rødbeder; Ribbensteg med husets rødkål. DESSERT TALLERKEN: Ris a la’ mande’ med kirsebær sovs og mandler; Nøddesmåkager; Chokolade trøffel; Brød og smør.
Information
Vi glæder os til at byde jer velkommen på
MosskovPavillonen.
Åbningstider | |
---|---|
I dag | Lukket |
Fredag d. 29. januar | Lukket |
Lørdag d. 30. januar | Lukket |
Søndag d. 31. januar | Lukket |
Mandag d. 1. februar | Lukket |
Tirsdag d. 2. februar | Lukket |
Onsdag d. 3. februar | Lukket |
Torsdag d. 4. februar | Lukket |
Fredag d. 5. februar | Lukket |
Lørdag d. 6. februar | Lukket |
Søndag d. 7. februar | Lukket |
Mandag d. 8. februar | Lukket |
Tirsdag d. 9. februar | Lukket |
Onsdag d. 10. februar | Lukket |
Torsdag d. 11. februar | 11:00-17:00 |