Mobile menu

Selskabsmenukort

Du sammensætter selv din menu, så den passer til din fest - og din gane. Uanset hvilken selskabsmenu eller -pakke du vælger, har du frit valg i hele vores selskabsmenukort.

 

Forretter

Timbale af dampet hvid fisk med skaldyrssouffle, urter i julienne og muslingecreme


Asparges med sauce Mousseline (drysset med rejer kr. 25,- pr. kuvert)
(Sæson maj og juni)


Varmrøget laks på fintsnittet salat, hertil krydderurtedressing


Røget andebryst med tranebærkompot, ristede nødder og sprøde salater
 

Vitello tonnato - rosastegt kalvefilet med tunsauce og friterede kapers

 

 

Mellemret – tilkøb 

Granité – mundfrisker
Kr. 25,- pr. kuvert

 

Hovedretter

Kalv stegt som vildt, serveret med waldorfsalat, æble med ribsgele, timianstegte gulerødder, hvide kartofler og flødevildtsauce
 

Helstegt oksefilet drysset med gremolata, serveret med bagte hvidløg, sæsonens grønt, kartofler vendt med friske krydderurter og sauce provencale
 

Farseret perlehønebryst med kartoffelroulade, bagt pære, glaseret jordskok, ristede kastanjer og kørvelsauce
 

Kalvefilet med glaserede gulerødder, stukkede tomater, bagte rødløg, ristede kartoffel og krydderurtesauce
 

Dampet torsk med spæde grøntsager, kogte små kartofler og dildsauce                    

 

Mellemret – tilkøb 

Indbagt Tallegio med marinerede æbler
Kr. 35,- pr. kuvert

 

Desserter

Appelsin-is i appelsin


Gateau Marcel med vanilleis 


Tarte au citron med limoncello is
 

Jordbær med vanilleis – kun når jordbærrene er bedst
 

Nøddekurv med is