Mobile menu

Selskabsmenukort

Du sammensætter selv din menu, så den passer til din fest - og din gane. Uanset hvilken selskabsmenu eller -pakke du vælger, har du frit valg i hele vores selskabsmenukort.

 

Forretter

Timbale af dampet hvid fisk med skaldyrssouffle, urter i julienne og muslingecreme


Asparges med sauce Mousseline (drysset med rejer kr. 25,- pr. kuvert)
(Sæson maj og juni)


Ferskrøget laks, hjemmegravad laks med rygeostcreme og rævesauce, radiser og røget kartoffel


Røget andebryst med tranebærkompot, ristede nødder og sprøde salater
 

Skaldyr i cremet hvidvinssauce

 

Mellemret – tilkøb 

Granité – mundfrisker
Kr. 15,- pr. kuvert

 

Hovedretter

Kalv stegt som vildt, serveret med waldorfsalat, æble med ribsgele, timianstegte gulerødder, hvide kartofler og flødevildtsauce
 

Helstegt oksefilet drysset med gremolata, serveret med bagte hvidløg, sæsonens grønt, kartofler vendt med friske krydderurter og sauce provencale
 

Stegt fasanbryst samt confit af lår, rødløg, svampe, persillerod, smørstegte kartofler og brombærsauce
 

Kalvefilet med majstimbale, syltede gulerødder, stukkede tomater, sæsonens kartoffel og krydderurtesauce
 

Vildsvinefilet barderet med bacon serveret med kastanjer, æbler, bagte rødbeder, ristede kartofler og cidersauce                    

 

Mellemret – tilkøb 

Indbagt Tallegio med marinerede æbler
Kr. 25,- pr. kuvert

 

Desserter

Appelsin-is i appelsin


Gateau Marcel med vanilleis 


Tarte au citron med limoncello is
 

Jordbær med vanilleis – kun når jordbærrene er bedst
 

Crème brûlée