Mobile menu

MosskovPavillonen - i smukke omgivelser

 

MosskovPavillonen ligger for enden af Turistvejen, som den navnkundige statsskovrider Jens Hvass anlagde tilbage i 1962. Du finder afmærkningen til os oppe på Møldrupvejen mellem Skørping og Astrup.

Her ved den smukke St. Økssø og dermed lige midt i Rold Skov ligger MosskovPavillonen med sit rødmalede træværk, hvide vinduer og stråtag. Idyl i særklasse!

Stedet er et fantastisk udgangspunkt for en rask skovtur eller en slentretur i skoven på alle årstider sammen med vores gode samarbejdspartner Rold Skov Guiden. Her står forfatteren og naturelskeren Helge Søgaard  klar til at tage dig og din gæster med på en hyggelig guidet tur med sjove anekdoter og historier om skoven og de folk, der har præget udviklingen her på egnen.

Turene er velegnede som rigtig god optakt til hyggelige stunder omkring mad og drikke på MosskovPavillonen, og de gennemføres på alle årstider og sådan, at alle kan være med.

 

 

Rold Skov Guiden

Ta’ en slentretur med dine gæster. Rold Skov Guiden viser vej til naturen og den gode historie.

Generelt om turene
Turene er velegnede som en frisk optakt til eller en strække-ben-pause efter et godt og hyggeligt måltid på MosskovPavillonen. De gennemføres i roligt gangtempo, hvor alle kan være med.
Undervejs fortælles små historier og anekdoter om det, vi ser og kommer forbi.

Klik her for at læse mere (PDF)