Mobile menu

MOSSKOV PAVILLONENS VÆRTINDE, HELENE FOSS PEDERSEN

Jeg er oprindeligt uddannet som tjener på henholdsvis Rold StorKro og Hotel Rebild Park i Skørping tilbage i 1988.
Siden har jeg haft stillinger i såvel København som Roskilde, Ringsted og Køge, inden jeg besluttede mig for at komme tilbage til Jylland, hvor jeg blev født i 1972 da min mor og far var ansat som ledere på Rold StorKro.
Det har længe været et ønske at få mit eget sted og øse ud af den erfaring jeg har høstet gennem årene, og da lejen af Mosskov Pavillonen pludselig blev mulig i 2013, slog jeg straks til og spurgte min far, som dengang ejede pavillonen, om det var muligt – og det var det !

Senere har jeg så købt Mosskov Pavillonen af min far, og glæder mig dagligt over at betjene og hygge omkring de mange gæster, såvel a la Carte som selskaber, der besøger pavillonen året rundt.

For nylig har vi bygget lidt til pavillonen for at få de bedst tænkelige køkken og opbevarings faciliteter, og på lidt længere sigt vil der måske være mulighed for også at udvide serveringsområdet, da vi ofte må sige nej til gæster på grund af fulde huse.

Mosskov Pavillonen ligger på naturstyrelsens grund, som er lejet af den lokale afdeling i Skørping, og bag pavillonen er der etableret 10 bivuakker som gratis stilles til rådighed for naturelskere.

Jeg sætter en ære i, såvel muligt, selv at være tilstede i pavillonens åbningstid og derfor har jeg besluttet at holde lukket på tirsdage og onsdage samt holde en lille ferie et par gange om året.

Hvis man, ikke desto mindre, ønsker at holde et lille selskab på en af lukkedagene, hører jeg gerne fra jer, måske kan vi finde ud af noget sammen.

Jeg glæder mig til at byde VELKOMMEN på MOSSKOV PAVILLONEN

Helene

Velkommen!


Jeg glæder mig til at byde velkommen på MosskovPavillonen. 
 

Venlig hilsen
Helene