Mobile menu

Om os

Den 1. januar 2013 overtog vi  MosskovPavillonen.

Vi ønsker at drive forretningen videre med den gode kvalitet som Jytte og Klaus har gjort det i mange år. Dog ønsker vi at udvide åbningstiderne, så man hele året i forbindelse med skovture og andet altid kan komme forbi og nyde en let frokost, en kop kaffe med hjemmelavet brød eller aftensmad. Vi vil selvfølgelig også holde åbent for selskaber og andre større og mindre arrangementer. 

Vi er begge født på egnen og nyder at være flyttet hjem igen, efter en årrække på Sjælland. Helene er 44 år og udlært tjener på Hotel Rebild Park i John Secker Nielsens tid. Efterfølgende har hun arbejdet i mange år som tjener bl.a på Balkonen i Tivoli. Hun har også været leder af delikatesseforretninger i både København og Skagen. De senere år har hun arbejdet som restaurantchef og daglig leder af bl.a. Restaurant Snekken i Roskilde. 

Johannes er 48 år og udlært som tjener på Mogenstrup Kro tæt på Næstved. Efter han blev udlært har han arbejdet mange år som overtjener og restaurantchef i DGI-Byen og på Middelgrundsfortet. Herefter valgte Johannes at gå i lære som kok hos "Den skaldede Kok". Sidenhen har han været køkkenchef på Fuglebjerg Kro og Hotel Hvide Hus i Køge. 

Velkommen!


Vi glæder os til at byde velkommen på MosskovPavillonen. 
 

Venlig hilsen
Helene & Johannes