Mobile menu

Der har altid været hygge, fest og glade dage på MosskovPavillonen. I hvert fald gennem de sidste mere end 100 år, hvor den første pavillon på stedet blev opført. Så meget at jernbanen midt i 1800-tallet oprettede et trinbræt, så gæster og borgerskab kunne valfarte hertil. I dag er det den 3. pavillon i rækken som viderefører de stolte traditioner indsat i tiden gastronomi og med et nærværende og hyggeligt værtskab, som Helene Foss Pedersen og sønnen Alexander Hagen Foss leverer.

Helene er uddannet på Rold Stor Kro og Hotel Rebild Park i Skørping. Derfra gik turen til delikatesse og gourmetrestauranter i København, Roskilde og Ringsted, indtil jeg besluttede mig for at vende tilbage smukke Rold Skov, hvor jeg trådte mine barnesko. Her fik jeg mulighed for at skabe mine egne rammer og sætte mit personlige præg på gode gæsteoplevelser på MosskovPavillonen, som jeg har drevet siden 2013. I dag ejer jeg bygningen, som nu er udvidet med bedre køkkenfaciliteter, mens jeg har valgt at fastholde den hyggelige og intime ramme, som den smukke skovpavillon udgør. De historiske og smukke rammer gør stedet til noget helt specielt, som jeg ønsker at værne om. Jeg sætter en ære i selv at være til stede og er klar til at gøre jeres besøg til noget helt særligt.

Og det kan jeg nu heldigvis gøre sammen med min søn, Alexander Hagen Foss, som er ny køkkenchef på MosskovPavillonen.

Alexander er uddannet kok på blandt andet Den Amerikanske Ambassade, Snekken i Roskilde og på Michelin restauranten Den Røde Cottage. Også køkkenet på Lübker Golf Resort har bibragt viden og ny inspiration. Og så lærte han i øvrigt tjenerfaget her på MosskovPavillonen for flere år siden.

Jeg har fokus på den gode og ærlige oplevelse med velsmagende fødevarer, og det bedste for mig er, at skabe en tidslomme af nærhed og velsmag, som kun fremkommer gennem ærligt håndværk og autenticitet i køkkenet, siger Alexander.  

Sammen sætter vi nu fokus på frokost, fredag og fester. Alexander med nye ideer til hvordan vi indsætter det velsmagende danske smørrebrød i en nutidig fortolkning, uden at gå på kompromis med det klassiske omkring denne herlige spise fyldt med hjemmelavede lækkerier. Og så frister Alexander med nye fredagsmenuer afstemt efter årstidens smag og råvarer. 

Selskaber på MosskovPavillonen har altid været noget særligt, og derfor er vi selvfølgelig klar til, at tage en snak med dig og jer om hvordan vi sammen skaber en uforglemmelig oplevelse helt efter jeres ønsker.

Vi glæder os til at byde jer velkommen på MosskovPavillonen.

Helene og Alexander

Velkommen!


Vi glæder os til at byde velkommen på MosskovPavillonen. 
 

Venlig hilsen
Helene og Alexander