Mobile menu

Vores buffeter

Skal du holde fest, så byder vi gerne på en stor og lækker buffet. Vælg mellem:

Påskebuffet
Brunchbuffet
Frokostbuffet
Frokost/aftenbuffet
Buffet med serveret forret
Italiensk buffet
International buffet
Silles konfirmationsbuffet
Julebuffet

Påskebuffet

Serveres fra kl. 12.00 til 15.00.
Hvide sild med løg, kapers og karrysalat
Røde sild med creme fraiche og kapersbær
Rødspættefileter med remoulade og citron
Æg med læsø rejer og mayonaise
Varmrøget laks med sauce verte

Hjemmelavede frikadeller med agurkesalat
Tarteletter med høns i asparges
Lammeculotte og flødekartofler
Leverpostej med rødbeder
Ost med garniture
Lagkage
Pris pr. person 275 kr.
Børn under 12 år 150 kr.

 

Brunchbuffet

Spegepølse
Rullepølse
Hvide sild med løg og kapers
Varmt røget laks med krydderurtedressing
Yoghurt med hjemmelavet rugbrødskrymmel
Lun leverpostej
Røræg
Bacon
Cocktailpølser
Amerikanske pandekager med ahorns sirup
Små wienerbasser
2 slags ost
2 slags marmelade
Frisk frugt
Franskbrød, rugbrød, rundstykker
Kaffe
Te
Æblejuice
Appelsinjuice
Mælk
Isvand

Kr. 295,00 pr. kuvert ved min. 25 personer

 

Frokostbuffet

Marinerede hvide sild med æg og hjemmelavet karrysalat
Stegte sild med syltede rødløg
Varmrøget laks med sauce verte
Æg og rejer med hjemmelavet mayonnaise
Rødspættefileter med citron og remoulade

Tarteletter med høns i asparges
Ribbensteg med rødkål
Lun leverpostej med hjemmelavede rødbeder
Svinemørbrad i champignon a la creme

Danske oste med garniture
Gammeldaws æblekage

Brød, smør og hjemmelavet fedt

Kr. 325,00 pr. kuvert ved min. 25 personer

 

Frokost/aftenbuffet

Hvid fisketerrin med rød skaldyrsdressing
Prawncakes med sauce tartare
Varmtrøget laks med krydderurtedressing


Citron/timianstegt kylling med sæsonens salat
Svinemørbrad-roulade med hønsesouffléfars og Serrano, serveret med flødekartofler
Helstegt kalvefilet med sauté af kartofler og peberfrugter vendt med frisk citron og olie, drysset med salatost, hertil sauce bordelaise

Ost med tilbehør og hjemmelavet knækbrød

Hjemmelavet frugttærte med rørt creme fraiche

Kr. 365,00 pr. kuvert ved min. 25 personer

 

Buffet med serveret forret

Serveret forret med 5 små ting:

Lomo med artiskokcreme
Prawncakes med sauce tartare
Kyllingelevermousse på lille toast
Peppadews med rygeostecreme
Vitello tonnato

Buffet:

Ovnbagt laks med lun mandel/ærtekompot eller
Citron/timianstegt kylling med sæsonens salat
Svinemørbrad-roulade med hønsesouffléfars og Serrano, serveret med flødekartofler
Helstegt oksefilet med sauté af kartofler og peberfrugter, vendt i citron og olie, drysset med salat ost, hertil let krydderurtesauce

Buffet:

Ost med tilbehør og hjemmelavet knækbrød
Mazarintærte med creme fraiche

Kr. 365,00 pr. kuvert ved min. 25 personer

 

Italiensk buffet med eller uden spansk touch

Vitello tonato
Skaldyr i cremet sauce
Salat caprese
Bruchetta med tomat, basilikum og hvidløg

Ovnbagt hvid fisk med fennikel
Spanske kødboller i tomatsauce eller kylling i citron
Helstegt oksefilet med salvie, anrettet på rucola og små tomater hertil Nebbiolo sauce
Polenta med krydderurter
Ristede kartofler med citron, rosmarin og hvidløg
Salat med bønner og olivenolie
Zucchini med kapers

Italiensk ost
Il tricolora islagkage

Til denne buffet serveres hjemmebagt foccacia brød

Kr. 365,00 pr. kuvert ved min. 25 personer

 

International buffet

Ceviche af hvid fisk i salsa Mexico – (Australien møder Mexico)
Rejer og nudler med lime og citrongræs (Thailand)
Røget hjort med sauce Cumberland (Engelsk når det er bedst)
Lomo med artiskokcreme (Fra skønne Spanien)

Hvid fisk en papilotte (Som ”hjemme” i Frankrig)
Langtidsstegt oksefilet med chimichurry og courgettesalat (Caribien)
5 spices marineret svinekam med soyacreme og gurkemejeris (Asien)
Farseret perlehønebryst med kartoffel roulade og vanillie sauce (En ”klassiker” fra 80’ernes Frankrig)

Tallegio med syltede valnødder (Den skønne ost fra Italien)
Gateau marcel med vanilleis og hindbærcoulis (Frankrig møder Danmark)

Kr. 365,00 pr. kuvert ved min. 25 personer

 

Silles konfirmationsbuffet

Varmrøget laks med krydderurtedressing eller 

Tarteletter med høns i asparges
 

Grov salat med nedenstående serveret a part:
Majs
Ærter
Ananas
Vandmelon
Gulerødder
Agurk
Tomater
Friske rå champignoner
Peberfrugter
Peanuts
Chilinødder
Brødcroutoner
Salat ost i tern
Hyldeblomstdressing a part

Frikadeller eller svinemørbrad
Kylling med krydderier
Helstegt oksefilet
Flødekartofler
Små ristede kartofler med rosmarin
Pastasalat
Rødvins sauce

Ost med marinerede nødder
Amerikanske pandekager med vanilleis og chokolade sauce

Pris pr. person 365 kr.

 

Julebuffet

Marinerede hvide sild med hjemmelavet karrysalat
Hjemmemarinerede stegte sild med rødløgskompot
Rødspættefilet med remoulade og citron
Varmrøget laks med krydderurtedressing
Røget hellefisk med æggestand
Æg og rejer med hjemmelavet mayonaise

Hjemmelavet kalvesylte med rødbeder og sennep
Blodpølse med kanel, sirup og æblekompot
Ribbensteg med rødkål og brune kartofler
Leverpostej med ristede svampe
Medister med grønlangkål
Confit af and med æbler og svesker

Ris a la mande med kirsebærsauce
Ost
Klementiner
Brunkager
Dadler
Figner

Pris pr. person 275 kr.
Børn under 12 år 150 kr.