Mobile menu

Vores buffeter

Skal du holde fest, så byder vi gerne på en stor og lækker buffet. Vælg mellem:

Påskebuffet
Frokostbuffet
Frokost/aftenbuffet
Buffet med serveret forret
Italiensk buffet
International buffet
Silles konfirmationsbuffet
Julebuffet

Påskebuffet

Serveres fra kl. 12.00 til 15.00.
Hvide sild med løg, kapers og karrysalat
Røde sild med creme fraiche og kapersbær
Rødspættefileter med remoulade og citron
Æg med læsø rejer og mayonaise
Varmrøget laks med sauce verte

Hjemmelavede frikadeller med agurkesalat
Tarteletter med høns i asparges
Lammeculotte og flødekartofler
Leverpostej med rødbeder
Ost med garniture
Lagkage
Pris pr. person 275 kr.
Børn under 12 år 150 kr.

 

Frokostbuffet

Marinerede hvide sild med æg og hjemmelavet karrysalat
Varmrøget laks med sauce verte
Æg og rejer med hjemmelavet mayonnaise
Rødspættefileter med citron og remoulade

Tarteletter med høns i asparges
Ribbensteg med rødkål
Lun leverpostej med hjemmelavede rødbeder
Svinemørbrad i champignon a la creme

Dansk ost med garniture
Gammeldaws æblekage

Brød, smør og hjemmelavet fedt

Kr. 325,00 pr. kuvert ved min. 25 personer

 

Frokost/aftenbuffet

Røget andebryst med tranebærkompot
Prawncakes med sauce tartare
Varmtrøget laks med krydderurtedressing


Citron/timianstegt kylling med sæsonens salat
Svinemørbrad-roulade med hønsesouffléfars og Serrano, serveret med flødekartofler
Helstegt kalvefilet med sauté af kartofler og peberfrugter vendt med frisk citron og olie, drysset med salatost, hertil sauce bordelaise

Ost med tilbehør og hjemmelavet knækbrød

Hjemmelavet frugttærte med rørt creme fraiche

Kr. 365,00 pr. kuvert ved min. 25 personer

 

Buffet med serveret forret

Serveret forret med 5 små ting:

Skagen skinke
Prawncakes med sauce tartare
Kyllingelevermousse på lille toast
Peppadews med rygeostecreme
Vitello tonnato

Buffet:

Ovnbagt laks med lun mandel/ærtekompot eller
Citron/timianstegt kylling med sæsonens salat
Svinemørbrad-roulade med hønsesouffléfars og Serrano, serveret med flødekartofler
Helstegt oksefilet med sauté af kartofler og peberfrugter, vendt i citron og olie, drysset med salat ost, hertil let krydderurtesauce

Buffet:

Ost med tilbehør og hjemmelavet knækbrød
Mazarintærte med creme fraiche

Kr. 365,00 pr. kuvert ved min. 25 personer

 

Italiensk buffet med serveret forret

Vitello tonato
Gratinerede rejer med urter, hvidvin og fløde
Salat caprese
Bruchetta med tomat, basilikum og hvidløg

Ovnbagt hvid fisk med fennikel
Ovnstegt kylling med citron
Helstegt oksefilet med salvie, anrettet på rucola og små tomater hertil Nebbiolo sauce
Polenta med krydderurter
Ristede kartofler med citron, rosmarin og hvidløg
Salat med bønner og olivenolie
Zucchini med kapers

Italiensk ost
Il tricolora islagkage

Til denne buffet serveres hjemmebagt foccacia brød

Kr. 365,00 pr. kuvert ved min. 25 personer

 

International buffet

Ceviche af hvid fisk i salsa Mexico – ( Mexico)
Grøn karry gris på spyd (Thailand)
Sprøde blæksprutter på hjemmelavet tzatziki (Grækenland)
Gambas pil pil (Spanien)

Dampet torsk med urter (Danmark) Eller
Langtidsstegt oksefilet med chimichurry og courgettesalat (Caribien)
5 spices marineret svinekam med teriyakisauce og ris (Asien)
Farseret perlehønebryst med kartoffel roulade og sauce suprême (Frankrig)

Schweizisk ost med syltede valnødder (Schweiz)
Gateau marcel med hindbærcoulis (Frankrig møder Danmark)

Kr. 365,00 pr. kuvert ved min. 25 personer

 

Silles konfirmationsbuffet

Varmrøget laks med krydderurtedressing eller 

Tarteletter med høns i asparges
 

Frisk grøn salat
Majs
Ærter
Ananas
Vandmelon
Gulerødder
Agurk
Tomater
Friske rå champignoner
Peberfrugter
Peanuts
Chilinødder
Brødcroutoner
Salat ost i tern
Hyldeblomstdressing a part

Frikadeller eller svinemørbrad
Kylling med krydderier
Helstegt oksefilet
Flødekartofler
Små ristede kartofler med rosmarin
Rødvins sauce

Ost med marinerede nødder
Amerikanske pandekager med vanilleis og chokolade sauce

Pris pr. person 365 kr.

 

Julebuffet

Marinerede hvide sild med hjemmelavet karrysalat
Hjemmemarinerede stegte sild med rødløgskompot
Rødspættefilet med remoulade og citron
Varmrøget laks med krydderurtedressing
Røget hellefisk med æggestand
Æg og rejer med hjemmelavet mayonaise

Hjemmelavet kalvesylte med rødbeder og sennep
Blodpølse med kanel, sirup og æblekompot
Ribbensteg med rødkål og brune kartofler
Leverpostej med ristede svampe
Medister med grønlangkål
Confit af and med æbler og svesker

Ris a la mande med kirsebærsauce
Ost
Klementiner
Brunkager
Dadler
Figner

Pris pr. person 275 kr.
Børn under 12 år 150 kr.